Košík:2 produkty
bez DPH:58,42 €
s DPH:70,10 €
Facebook
 Dopravu zabespečuje
Slovenská poštaKuriér EXPRES
 Podporované platby
Bankovní převodTatraPay
OTPpay

AKO ĽAHKO TO IDE

Prinášam Vám video ako jednoducho to ide bez vysypávania, problematického vyklápania a s perfektným výsledkom. Pozrite si aké je to ľahké...
 

Recept č.4

Čokoládovo - cviklová   bábovka

Suroviny:
300g cvikla
170g polohrubá múka
100g horkej čokolády
125g masla
170g práškový cukor
3ks vajcia
30g kakao
                                                                                              1 bal. prášok do pečiva

                                                                          olej v spreji na vymastenie formy

Postup:

Cviklu povaríme do polomäkka, necháme vychladnúť a postrúhame na jemnom strúhadle. Môžete použiť cviklu aj surovú, ale koláčik bude suchší. Maslo s čokoládou rozpustíme nad parou a necháme trocha vychladnúť. Celé vajíčka vymiešame s cukrom do peny a postupne primiešame vlažnú rozpustenú čokoládovú zmes, postrúhanú cviklu a na záver múku s práškom do pečiva a kakao. ( všetky suché suroviny je dobré si premiešať v miske metličkou, než ich nasypeme k tekutým surovinám )
Cesto vylejeme do formy, ktorú sme si predtým vystriekali olejom. Použila som formu na frankfurtský koláč. Pečieme pri teplote 180°C približne 30 - 40 minút v závislosti od rúry.