![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Zmes na prípravu náplne pre cukrárske výrobky. Ochutený stabilizátor rastlinnej smotany.
zmes na prípravu náplne na cukrárske výrobky
- ochutený stabilizátor rastlinnej šľahačky s príchuťou tiramisu/mascarpone
Návod na použitie: 500g zeesanu zmiešajte s 625g vody a primiešajte do polotuho vyšľahanej 2,5l šľahačky.
Hotové výrobky dajte na 1 hodinu stabilizovať do chladničky.
Zloženie: loženie: cukor, odtučnený kakaový prášok, želatína, karamelový cukor, rastlinný olej (úplne hydrogenovaný), (palmové jadra), glukózový sirup, soľ, emulgátor E472a, E472b, mliečne bielkoviny, aróma, stabilizátor E339, E401.cukor, sušené polotučné MLIEKO, želatína,sešené mascarpone: syr(mlieko), sušené odstredené MLIEKO, MLIEČNE bielkoviny, emulgačné (taviace) soli E339, modifikovaný škrob E1414, glukózový sirup, aróma (mielko), soľ, maslo (mlieko), farbivo (E150a, E160a).
Distribútor: Zeelandia s.r.o. Košice