5/5
Košík:je prázdny
bez DPH:0,00 €
s DPH:0,00 €
Facebook
QR code
 Dopravu zabespečuje
Slovenská poštaKuriér EXPRES
 Podporované platby
Bankovní převodSporoPay
TatraPay
Zmes na prípravu náplne na cukrárske výrobky

Zmes na prípravu náplne pre cukrárske výrobky. Ochutený stabilizátor rastlinnej smotany.

S prídavkom pravého sušeného ovocia, jogurtu, čokolády, podľa typu, príprava za studena, dodá Vašej šľahačke alebo rastlinnému krému stabilitu, vzdušnú a pórovitú štruktúru, výrobky sa budú dať pekne krájať, vhodné na mrazenie, predlžuje trvanlivosť šľahačkových výrobkov až na 3 dni.

Balenie: 500g

Zloženie: cukor, dextroza, želatína, laktóza (mlieko), zahusťovadlo E417

Výživové hodnoty na 100g:

Energia: 1643kj/393kcal

Tuky (z toho nasýtené MK): 0g (0g)

Sacharidy (z toho cukry): 87,3g (87,3g)

Bielkoviny: 9,7g

Vláknina: 0,4g

Soľ: 0,1g

Návod na použitie:

500g zeesan neutral, 625g vlažná voda, 2500g polovyšľahaná rastlinná / živočíšna smotana 

Zmiešajte zeesan a vlažnú vodu. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou smotanou a došľahajte do požadovanej konzistencie. Hotové výrobky dajte na 1 hodinu stabilizovať do chladničky.

Skladujte v suchu a chlade do 25°C.

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)