5/5
Košík:je prázdny
bez DPH:0,00 €
s DPH:0,00 €
Facebook
QR code
 Dopravu zabespečuje
Slovenská poštaKuriér EXPRES
 Podporované platby
Bankovní převodSporoPay
TatraPay
Zmes na prípravu náplne pre cukrárske výrobky.

Zmes na prípravu náplne pre cukrárske výrobky. Ochutený stabilizátor rastlinnej smotany.

Jung S-A Malina-Mascarpone

Ochutené stabilizátory rastlinnej smotany s prídavkom pravého sušeného ovocia, jogurtu, čokolády, podľa typu, príprava za studena, dodá Vašej šľahačke alebo rastlinnému krému stabilitu, vzdušnú a pórovitú štruktúru, výrobky sa budú dať pekne krájať, vhodné na mrazenie, predlžuje trvanlivosť šľahačkových výrobkov až na 3 dni.

Zloženie: cukor, fruktóza, sušené mascarpone (mlieko)
( syr, sušené odstredené mlieko) mliečne bielkoviny,
emulgátor E322, sója, želatina, sušené maliny,
sušené mliečne maslo (mlieko), kyselina E330, aróma
soľ, farbivo E162.
Návod na použitie:
250 g Jung S-A Malina-Mascarpone
250 g voda
1000 g polovyšľahaná rastlinná smotana alebo Bianca
Zmiešajte Jung S-A Malina-Mascarpones vodou.
Dobre premiešajte polovyšľahanú rastlinnú smotanu
alebo topping so zmesou Jung S-A Malina-Mascarpone
a vody.
Hotové výrobky dajte do chladničky na 1 hodinu
stabilizovať.
Skladujeme v suchých a čistých priestoroch,

Distribútor: Zeelandia s.r.o. Košice


 
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)