Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, srvátka v prášku, želatína, modifikovaný škrob E1414, dextróza, mlieko sušené odstredené, aróma, farbivo karamel.
Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1599 kJ/382 kcal, Tuky 0,9g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g, Sacharidy 83g z toho cukry 74g, Bielkoviny 10g, Soľ 0,24g.
Vyrobené na Slovensku
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)