Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, dextróza, modifikovaný škrob E1414, bravčová želatína, aróma, farbivo: meďnaté komplexy chlorofylínov. Skladujte v suchu.
Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1686 kJ/403kcal, Tuky<0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 94g z toho cukry 85g, Bielkoviny 4,8g, Soľ 0,02g.(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)