Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (30%), modifikovaný škrob E1414, želatína, dextróza, aróma.
Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1437 kJ/ 343 kcal, Tuk 3,3g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1g, Sacharidy 69g z toho cukry 57g, Bielkoviny 10g, Soľ 0,06g.(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)