5/5
Košík:je prázdny
bez DPH:0,00 €
s DPH:0,00 €
Facebook
QR code
 Dopravu zabespečuje
Slovenská poštaKuriér EXPRES
 Podporované platby
Bankovní převodSporoPay
TatraPay
Stabilizátor šľahačkových krémov, plniek na prípravu dezertov, pohárov, zákuskov a tort.

Dávkovanie: 100g Stabilizátor + 0,350L vlažná voda + 0,3L rastlinná šľahačka.100g Stabilizátor + 0,1L vlažná voda + 0,3L živočíšna šľahačka.


Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode alebo v mlieku. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Pri živočíšnej šľahačke šľaháme veľmi krátko kvôli jej možnému prešľahaniu. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.

Zloženie: cukor, dextróza, jogurt v prášku 10% (mlieko odstredené, protihrudkujúca látka: oxid kremičitý, jogurtová kultúra), modifikovaný škrob E1414, bravčová želatína, srvátka v prášku, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma. 


Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1636kJ/391kcal, Tuky<0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g, Sacharidy 82g z toho cukry 70g, Bielkoviny 13g, Soľ 0,18g.

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)