5/5
Košík:1 ks
bez DPH:3,58 €
s DPH:4,30 €
Facebook
QR code
 Dopravu zabespečuje
Slovenská poštaKuriér EXPRES
 Podporované platby
Bankovní převodSporoPay
TatraPay
forma na čokoládu Mini tabulky

Veľkosť jednej tabuľky: 3,5 x 2,5 cm

Materiál: plast

Výroba čokoládových cukríkov je veľmi jednoduchá. Pri výrobe plných čokolád nalejeme do formy čokoládovú hmotu, povrch porovnáme cukrársku kartou a necháme stuhnúť. Ak chceme vyrábať plnené cukríky, musíme najskôr vyrobiť tzv. Škrupinu a to predstavuje nanesenie čokolády na boky tvarovnej formy, dáme do mrazničky podchladiť a ak je vrstva tenšia, nanesieme vrstvu druhú. Do vytvorenej škrupiny vkladáme požadovanú náplň - marcipán, alkoholovej náplne, orieškové alebo karamelové. Záleží len na našej fantázii a chuti. Pri plnení škrupiny nezabudneme na ponechanie priestoru na zaviečkovanie cukríka - tj. Zaliatie náplne ďalšej vrstvy čokolády. Formu opäť vkladáme do chladu a po vytuhnutí vyberieme.

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)